111 Ronden *UITGESTELD*

Normaal gesproken wordt de 111-ronden verreden rond de elfde van de elfde in het nieuwe schaats seizoen.

Helaas heeft het HCA bestuur moeten besluiten, de organisatie van de jaarlijkse Nachtprestatietocht over 111-ronden, in de ijskast te parkeren!

Dit nadeel heeft het voordeel, dat we op een later tijdstip, wellicht op harder, op natuurijs gelijkend, ijs kunnen schaatsen! Reden tot dit besluit is natuurlijk de Corona pandemie.  Het schaatsen met meer dan honderd mensen zal nog wel gaan, maar we kunnen helaas niet zorgen voor kleedruimte en totale sanitaire voorzieningen.

En dan is er nog de niet te onderschatten tweede helft van de 111: Deze staat natuurlijk ook onder grote druk , als gevolg van o.a.: een vroegtijdig sluitende Horeca, een mogelijke “avondklok” instelling en een restaurant  “Jaap”, dat  voorlopig totaal gesloten blijft!  Ook dit gegeven draagt niet bij aan de feestvreugde.

Zodra er zich een kentering voordoet en het virus op zijn retour gaat, zullen we een datum prikken en e.e.a. kenbaar maken via onze website! Houd deze dus in de gaten! Laten we hopen dat we de 111-ronden nog dit seizoen kunnen  “rijden en drinken”!

Over Jaap van der Spek 1171 Artikelen
Echte HCA-er, vanaf 1972 op de ijsbaan te vinden. Eerst als wedstrijdschaatser, daarna 12 jaar als redateur/opmaker van de Op Uw Plaatsen, 10 jaar als trainer op de ZA2 en al weer een behoorlijk poosje als website beheerder. In het dagelijks leven eigenaar van een softwarebedrijf, echtgenoot van Carla en vader van 2 kids, Lisa en Jasper.