Sponsor Giro di KiKa!

Beste schaatsvrienden, Ik ben Joost Knotnerus.  Ik schaats op vrijdagavond met ca 15 anderen in een groep die getraind wordt door Udo. 
Komende zomer ga ik voor de tweede keer deelnemen aan de Giro di KiKa. Dat is een zesdaags wielerevenement in de Dolomieten. Best pittig…. maar onvergetelijk.
Doel van de Giro di KiKa is om geld op te halen voor de stichting KiKa en daarmee fondsen te werven voor onderzoek naar genezing van kanker bij kinderen.
 
What’s in it for you?
Op zondagmiddag 15 december organiseer ik samen met Olympisch roeier Henk-Jan Zwolle een Wattbike clinic, waarmee jij voor je sponsorgeld een leuke en leerzame middag en tegelijk een pittige training kunt terugontvangen. De volledige opbrengst is voor KiKa. De clinic start om 14:00 uur en duurt tot 16:00 uur. Het adres is Amstelvlietstraat 1 in Amsterdam. Dat is vlak bij de Gamma aan de Spaklerweg (bij het Amstelstation). Let op! Je moet wel van te voren inschrijven. Zie onder.
 
Wat is een Wattbike?
Een Wattbike is een soort spinningfiets met als belangrijkste verschil dat de Wattbike je precies laat zien hoe intensief je traint, met welke frequentie je trapt, hoe efficiënt je trapt etc etc. Sinds ik in 2016 begonnen ben met in de winter ook wekelijks gericht trainen op de Wattbike, heb ik het iedere winter weer gedaan. Het resultaat is dat ik in het winterseizoen mijn kracht en conditie veel beter op peil kon houden en daardoor meer plezier hield in het schaatsen en sterker aan het voorjaar kon beginnen.
 
Wat kost dat?
Deelname aan de clinic kost €50,-. Ik zeg het nog maar een keer: Alle inkomsten gaan naar KiKa. Wel leuk dus als er door veel mensen wordt deelgenomen.
 
Hoe schrijf je je in voor de clinic?
Je kunt inschrijven voor de clinic door te klikken op https://forms.gle/ThgSVb6ZQquwVEPp9. Je kunt in dat formulier ook meteen je inschrijfgeld voldoen.
 
Kan ik ook sponsoren zonder aan de clinic deel te nemen?
Natuurlijk kan dat. Je maakt me daar ook heel blij mee en je helpt de stichting KiKa om belangrijk onderzoek te financieren naar het voorkomen en genezen van kanker bij kinderen.
Om mij direct te sponsoren kun je klikken op www.girodikika.nl/joost-knotnerus
 
Mag iedereen meedoen aan de clinic?
Ja, iedereen mag meedoen. Je mag dus ook je vader, moeder, zoon, zus, buurman of tante laten inschrijven. Houdt er echter wel rekening mee dat het een inspannende middag zal zijn.
Er is een maximum inschrijvingen van 25. Dus zorg dat je er snel bij bent.
 
Meer weten?
Meer info over de Wattbike? https://wattcycling.nl
Meer info over Wattcycling-center Amsterdam Amstel? https://wattcycling.nl/locaties/amsterdam-amstel/
Meer info over de stichting KiKa? https://www.kika.nl
Meer info over de Giro di Kika? https://www.girodikika.nl