Voortgang bekken en plechtigheid Joop Wagenaar

14 mei 2014 wat een dag. Vanmorgen om 07.00 uur mijn vrouw Saartje gefeliciteerd met haar 65ste verjaardag. We zijn nu beiden echt met pensioen. Daarna ontbijten en om 8.15 op weg naar Leids academisch ziekenhuis voor controle, foto’s gemaakt en wat heen en weer gehuppeld met mijn looprekje tot verbazing van de doctor, want dat kan eigenlijk niet na 6 weken. Foto’s zagen er goed uit, breuken zijn aan elkaar, maar mogen nog niet belast worden in verband met aangroeiend kraakbeen. Mag wel weer fietsen op de hometrainer: licht verzetje en vooral niet belasten. Over zes weken terugkomen om dan met het echte lopen te beginnen. Vervolgens weer op weg naar Duivendrecht om 11.30 weer thuis. Tot zover het mooie en goede nieuws. 

Om 11.30 uur weer vertrokken met Albert Gerritsen naar Ouderkerk a/d/Amstel om de uitvaartplechtigheid van M3-Marathonrijder Joop Wagenaar mee te maken.
Het was een indrukwekkende plechtigheid met heel veel mensen en emotionele en recht uit het hart gegrepen toespraken. Na de plechtigheid hebben we Joop vanuit de kerk lopend naar zijn laatste rustplaats gebracht: een indrukwekkende stoet door het dorp en langs de Amstel.

Ik zal het nooit vergeten en wens Tineke en alle familie nog heel veel sterkte in de komende tijd.

Om 15.30 uur weer thuis en even liggen want zo’n 1,5 kilometer lopen is toch ver voor zo’n rekje maar het moest.

Met vriendelijke groeten,

Henk Veen

Over Jaap van der Spek 1162 Artikelen
Echte HCA-er, vanaf 1972 op de ijsbaan te vinden. Eerst als wedstrijdschaatser, daarna 12 jaar als redateur/opmaker van de Op Uw Plaatsen, 10 jaar als trainer op de ZA2 en al weer een behoorlijk poosje als website beheerder. In het dagelijks leven eigenaar van een softwarebedrijf, echtgenoot van Carla en vader van 2 kids, Lisa en Jasper.