WK Klunen in Grou op 19 januari a.s.

wk klunen 2013

wk klunen 2013

In de verste verte op dit moment geen natuurijs te bekennen, maar toch de mogelijkheid om aan het WK Klunen mee te doen. Dat blijkt uit het volgende bericht dat wij ontvingen: Op 19 januari 2013 organiseert een groep enthousiaste mensen het WK Klunen in Grou. Iedereen kan inschrijven en er zijn leuke prijzen te winnen voor de kinderen en geldprijzen voor de senioren. Het programma belooft een heel gezellige middag voor zowel deelnemers als toeschouwers. Enkele prominenten zullen de sfeer komen verhogen!

 

Toeschouwers kunnen zich ook inschrijven op onze aanmeldpagina om deel te kunnen nemen aan het stamppotbuffet na afloop voor slechts 5 Euro p.p. Vanwege de organisatie is het aantal deelnemers beperkt tot 100! De inschrijving is vanaf heden geopend, u kunt inschrijven via onze site www.wkklunen.nl

 

 

Over Jaap van der Spek 0 Artikelen
Vanaf 1972 op de ijsbaan te vinden. Eerst als wedstrijdschaatser, daarna 12 jaar als redateur/opmaker van de Op Uw Plaatsen, 10 jaar als trainer op de ZA2 en al weer een behoorlijk poosje als website beheerder. In het dagelijks leven eigenaar van een softwarebedrijf, echtgenoot van Carla en vader van 2 kids, Lisa en Jasper.