Hyro Sports is met drie filialen in Amsterdam, Enschede en Deventer een specialist in maatwerk voor schaats-, skeeler- en fietsschoenen. Maar ook in kleding voor schaatsen, skeeleren, fietsen en running/fitness. Met de bijbehorende accessoires voor deze sporten. Wij zijn erg selectief geweest in onze keuze voor het assortiment om ook eens iets anders te kunnen bieden. Maar vooral uit eigen ervaring geselecteerd.

Hyro Sports is één van de meest up-to-date schaats- en skeelerwinkel van Nederland. Waar een aantal zeer bekende merken zich aan gebonden heeft. Door een aantal minder bekende merken hieraan toe te voegen die zeer verrassende high-end producten leveren voor goede prijzen maakt het een mooi assortiment.
 
Onze specialisme staat niet voor niets, met ons goed uitgeruste werkplaats kunnen wij veel reparaties vaak zelf doen. Zo ook het onderhoud van uw materiaal en kunnen wij elke type schaats slijpen. In de werkplaats bevinden zich diverse slijpmachines met de fijnste technieken, waarmee we onze kwaliteit hoog willen houden. Ook is er de mogelijkheid om materiaal te testen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het leasen van schaatsen en skeelers.
Hyro Sports is opgericht door Eelko Blankenstein. Eelko is opgegroeid in de schaatssport. Na zelf wedstrijden gereden te hebben begeleid hij nu intensief de regionale talenten waarvan tien jaar onder de vlag van de KNSB Gewest Overijssel als selectietrainer.

 
Het team van Hyro Sports Amsterdam staat klaar voor jou. Kwaliteit, service en specialisme hebben zij hoog staan.
 
Je vindt het filiaal in Amsterdam aan het Christiaan Huygensplein 10  Amsterdam
 
De filialen van Hyro Sports zijn het hele jaar geopend. Pinnen en creditcards zijn mogelijk. Wij accepteren ook VVV bonnen en natuurlijk ook onze eigen cadeaubonnen.
Kortom kom een keer langs in één van onze winkels!