Anna van den Bos wint 2x brons en zilver op EK-Inline-skaten

Brons op de Relay Anna van den Bos gaat juichend over de streep

Brons op de Relay Anna van den Bos gaat juichend over de streepAnna van den Bos blijft de successen aaneen rijgen op het EK-Inline-skaten in Wörgl. Eerst haalde haalde de 14-jarige samen met haar ploeggenoten Elisa Dul en Maya de Jong op de Aflossing een bronzen medaille, ondanks de stromende regen. Klik hier voor een verslag op proskating.nl onder de titel BRONS MET EEN GOUDEN RANDJE.

Vervolgens pakte Anna individueel de zilveren medaille op de Puntenkoers. Voor verslagen op prosskating.nl klik hier(ZILVER VOOR ANNA VAN DEN BOS) en op schaatsen.nl klik hier (Anna van den Bos maakt coach Berga-Belloni trots).

Anna haalde ten slotte ook nog samen met haar teamgenoten een bronzen medaille op de Relay. Klik hier voor een mooi verslag op proskating.nl (ANNA VAN DEN BOS: EEN MEISJE MET LEF).

We zijn trots op je Anna!

En zo vier je een zilveren medaille!

Valentina en Anna vieren zilveren medaille

Over Jaap van der Spek 0 Artikelen
Vanaf 1972 op de ijsbaan te vinden. Eerst als wedstrijdschaatser, daarna 12 jaar als redateur/opmaker van de Op Uw Plaatsen, 10 jaar als trainer op de ZA2 en al weer een behoorlijk poosje als website beheerder. In het dagelijks leven eigenaar van een softwarebedrijf, echtgenoot van Carla en vader van 2 kids, Lisa en Jasper.