Baan vanaf vandaag open voor trainingen

Baan open

Opening Jaap Eden met ijs

Baan openVandaag (woensdag 13 okt, red) heeft de ijsmeester van Jaap Eden het groene licht gegeven voor de opening van de ijsbaan. Door de warme start van de oktobermaand was Jaap Eden IJsbanen niet in staat om op tijd de 400 meterbaan te voorzien van ijs. Als een van de weinige nog openlucht ijsbanen, is Jaap Eden zeer gevoelig voor weersomstandigheden. 
Vanaf vandaag kan er echter weer worden geschaatst. De afgelopen nachten zat het weer mee; windstil en lage temperaturen, waardoor er meer ijs kon worden opgebouwd dan voorzien. De directie is verheugd de poorten toch eerder dan zaterdag 16 oktober te kunnen openen. De extra week aan het eind van het seizoen blijft gehandhaafd. De ijsbaan zal op 27 maart 2011 sluiten.

Over Jaap van der Spek 0 Artikelen
Vanaf 1972 op de ijsbaan te vinden. Eerst als wedstrijdschaatser, daarna 12 jaar als redateur/opmaker van de Op Uw Plaatsen, 10 jaar als trainer op de ZA2 en al weer een behoorlijk poosje als website beheerder. In het dagelijks leven eigenaar van een softwarebedrijf, echtgenoot van Carla en vader van 2 kids, Lisa en Jasper.