HCA-schaatskleding bestellen

Vanaf nu is het weer mogelijk HCA-schaatskleding te bestellen. Klik even op deze link en je kunt de bestelling direct plaatsen

Op onze website (zie materiaal = > kleding + kleding bestellen) staan de prijzen. De prijzen die op de website zijn aangegeven, gelden echter alleen als ik meer dan 12 bestellingen binnen krijg per item. Dus als er b.v. 12 jasjes of meer zijn besteld op 15 juni 2011, dan is de prijs 40 euro per stuk. Als er minder bestellingen binnen komen, krijgen die mensen bericht van me wat de nieuwe prijs wordt. Ze kunnen dan aangeven of ze de bestelling door willen laten gaan. De kleding wordt geleverd aan het begin van het seizoen 2011-2012 bij de eerste training.

 

Let op!

Bestellingen moeten vóór 15 juni binnen zijn! Bestellingen die later binnenkomen, worden niet in behandeling genomen. We leveren maar 1x per jaar een bestelling. Tijdens het seizoen is het dus niet mogelijk om alsnog te bestellen.

Over Jaap van der Spek 1162 Artikelen
Echte HCA-er, vanaf 1972 op de ijsbaan te vinden. Eerst als wedstrijdschaatser, daarna 12 jaar als redateur/opmaker van de Op Uw Plaatsen, 10 jaar als trainer op de ZA2 en al weer een behoorlijk poosje als website beheerder. In het dagelijks leven eigenaar van een softwarebedrijf, echtgenoot van Carla en vader van 2 kids, Lisa en Jasper.