HCA-secretaris Willem Heikoop wint met Aftersales-team Toyota Van Ekris reis naar Peongchang.

Willem Heikoop (SEC)

Ook onze secretaris Willem Heikoop heeft het voorrecht de Olympische Spelen In Peongchang te mogen bijwonen, dit dankzij het After Sales Marketing Programma 2017 dat Toyota had opgezet voor de duur van een jaar, met daarin diverse actiepunten, zoals klantvriendelijkheid, verzamelen van de juiste contactgegevens van klanten en actief benaderen van klanten die terug moesten komen voor reparatie onder de garantie. Je kon hierbij punten verzamelen en klanten konden ook hun mening en punten geven voor de behandeling aan de receptie en de afhandeling van de juiste prijsopgaaf en facturering.

Toyota loofde vijf reizen uit aan de teams van de 106 Toyotabedrijven die de beste Aftersales verzorgden. Willem werkt als medewerker Aftersales bij Toyota Van Ekris in Mijdrecht. Zijn team werd 3e en Willem mag naar de Olympische Spelen van 11-2 tot 17-2. Hij gaat samen met een collega van Toyota Van Ekris in Maarssen. Dat team werd 5e. Willem, van harte gefeliciteerd en geniet ervan!

Over Jaap van der Spek 0 Artikelen
Vanaf 1972 op de ijsbaan te vinden. Eerst als wedstrijdschaatser, daarna 12 jaar als redateur/opmaker van de Op Uw Plaatsen, 10 jaar als trainer op de ZA2 en al weer een behoorlijk poosje als website beheerder. In het dagelijks leven eigenaar van een softwarebedrijf, echtgenoot van Carla en vader van 2 kids, Lisa en Jasper.