Sponsor Tour for Life van Team Immense Effort – Artsen zonder Grenzen

Oproep Team Immense Effort: Beste medeschaatsers, Weer eens wat anders. Tenminste voor ons team met 3 Vikingers. Tour for Life 2014. DE sponsor tour voor het werk van Artsen Zonder Grenzen.

Tour for Life 2014 | Van Italië naar Nederland | In 8 dagen | 1250 km | 21.000 klim hoogtemeters

Elk kleine en grote particuliere steun is geweldig en helpt. U kunt ons steunen door volgende link aan te klikken, daarna op ‘sponsor’ en de instructies verder te volgen. www.tourforlife.nl/immenseeffort.

Heeft u een bedrijf (of kent u een bedrijf), vindt u dit een mooie combinatie, het uiterste geven voor diegene die met de rug tegen de muur staan. En u wilt en kunt meer doen?
Wij hebben plaats voor sponsoring /reclame / uw logo op onze kleding / banners bij evenementen / volg auto’s. Artsen zonder Grenzen is aangewezen als ANBI. Heeft u interesse neem dan contact op met Ron den Hartog (zie onderstaand contact gegevens.)

“Deze tour gaat zeker pijn doen. Maar ik zal ‘m uitrijden. ‘Never say die’. Voor de Artsen zonder Grenzen, voor die mensen die zij helpen en voor onze sponsors die deze mooie combinatie willen steunen. Onze start licentie is 15.000 Euro. Dit is het minimale bedrag wat ons team bij elkaar moet vergaren om aan deze toer te mogen starten. Maar ik heb een denkbeeld in mijn hoofd, een doel: — Ik kijk naar mijn hoogtemeter op mijn stuur, opgedroogde zweetdruppels op het display. De snelheid is laag, de meters omhoog gaan nog langzamer. Dan, in een moment van trance. Zie mijn display. In plaats van ‘hoogtemeter’ lees ik ‘hoogte-euro’. 1 Euro voor elke meter klimmen. 21.000 Euro totaal, hulp voor die mensen met pijn die anders geen hulp krijgen…. Ik knipper weer met mijn ogen, kijk weer op de weg en denk: ‘Never, NEVER say Die’. “

Voel U vrij om ons wel of niet te steunen. Wilt u sponsoren? Klik dan op onderstaande link en daarna op sponsor.
www.tourforlife.nl/immenseeffort

Bij voorbaat vriendelijk dank.

Met vriendelijke groet,

Team Immense Effort

Ron den Hartog (STG Viking M3) | Herensingel 37 | 1382VM Weesp |Mob.: +31(0)618143533 | Email: rondenhartog@hartenco.nl
Els Meijer (STG Viking D1)
Dorus Pronk (STG Viking Voorzitter)
Rob van Velsen
Cor van ’t Hoff
Toon Heineman
Tjerk Peijnenborg

Over Jaap van der Spek 0 Artikelen
Vanaf 1972 op de ijsbaan te vinden. Eerst als wedstrijdschaatser, daarna 12 jaar als redateur/opmaker van de Op Uw Plaatsen, 10 jaar als trainer op de ZA2 en al weer een behoorlijk poosje als website beheerder. In het dagelijks leven eigenaar van een softwarebedrijf, echtgenoot van Carla en vader van 2 kids, Lisa en Jasper.