Supermarathonner Jouke Hoogeveen speciale gast op jaarvergadering

Jouke Hoogeveen1

Jouke Hoogeveen1HCA’er Jouke Hoogeveen heeft zich bereid verklaard vragen te beantwoorden over zijn carrière na afloop van het officiële gedeelte van de jaarvergadering die op 21 juni a.s. wordt gehouden. Jouke (Windkr88) heeft een zeer succesvol seizoen achter de rug met als hoogtepunt zijn 1e plaats in de KPN Grand Prix Finale in Falun (Zweden).

Daarnaast werd hij 4e in de Honderd van Earnewâld, 5e tijdens het NK op natuurijs in Emmen, 2e bij de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee en 4e bij de Aart Koopmans Memorial op de Weissensee. Niet zomaar koos 41% van de marathonrijders Jouke tot marathonschaatser van het seizoen 2011/2012. Hiermee werd hij op het nippertje 2e achter de winnaar van de Dick van Gangelentrofee Jorrit Bergsma (51% van de stemmen).

Genoeg redenen om Jouke te bestoken met vragen. Dus aarzel niet en stel je vragen op de jaarvergadering.

Over Jaap van der Spek 0 Artikelen
Vanaf 1972 op de ijsbaan te vinden. Eerst als wedstrijdschaatser, daarna 12 jaar als redateur/opmaker van de Op Uw Plaatsen, 10 jaar als trainer op de ZA2 en al weer een behoorlijk poosje als website beheerder. In het dagelijks leven eigenaar van een softwarebedrijf, echtgenoot van Carla en vader van 2 kids, Lisa en Jasper.