Uitnodiging Wintertriathlon Groningen

Het jaar 2013 is ten einde, 2014 is begonnen …. de dagen worden korter, de koude treedt langzaam in. Menigeen heeft de schaatsen alweer ondergebonden als voorbereiding op koude Hollandse tochten die hopelijk weer komen gaan. Lange, koude loop-, schaats- en fietskilometers worden gemaakt om sterk aan het nieuwe seizoen te  beginnen. Om in al deze donkere dagen en koude eenzame trainingsuren een lichtpuntje te bieden, organiseert de Stichting Wintertriathlon Groningen op zondag 9 maart 2014 de 11e Wintertriathlon Groningen. 

We hopen dat vele sporters dit unieke Noordelijke evenement opzoeken om te strijden tegen de elementen. Individueel of in teams kan de uitdaging worden aangegaan op de sprint en kwart wintertriathlon.

Het evenement wordt georganiseerd in en om sportcentrum Kardinge in Groningen. De inschrijving is op 9 december geopend en kan via de site: www.wintertriathlongroningen.nl

Tot ziens op 9 maart in Groningen!

Sportieve groeten namens het bestuur van de stichting Wintertriathlon Groningen

Over Jaap van der Spek 0 Artikelen
Vanaf 1972 op de ijsbaan te vinden. Eerst als wedstrijdschaatser, daarna 12 jaar als redateur/opmaker van de Op Uw Plaatsen, 10 jaar als trainer op de ZA2 en al weer een behoorlijk poosje als website beheerder. In het dagelijks leven eigenaar van een softwarebedrijf, echtgenoot van Carla en vader van 2 kids, Lisa en Jasper.