Uitstekende prestaties HCA pupillen

Pupillen

PupillenAMSTERDAM – Onze club is een paar kanjers rijker! Afgelopen zondag om 7:00uur ’s ochtends hebben onze HCA pupillen uitzonderlijk goed gepresteerd (na een korte nacht, de avond ervoor deden ze nog mee bij de HCA avond!). Het gaat om de eerste wedstrijd in een serie van de pupillen competitie.

Bij de meisjes staat Myrthe Sandu, Kristie van Leest en Anna van den Bos resp. 1, 2 en 3 na de eerste wedstrijd, bij de jongens staan Jochem van Lith, Hanno Dahmen, Laurens van der Post en Arnoud van der Hauw resp op 1e, 2e, 6e en 9e plaats. Bij elkaar reden de 7 deelnemende HCA pupillen maar liefst 10 PR’s!

Er volgen dit seizoen nog 4 wedstrijden in deze competitie dus de buit is nog lang niet binnen, maar de start is in ieder geval goed!

Met dank aan de begeleiding door Marja en Gerrit (die het meer een begelijding vond ivm het vroege uur…).

Over Jaap van der Spek 0 Artikelen
Vanaf 1972 op de ijsbaan te vinden. Eerst als wedstrijdschaatser, daarna 12 jaar als redateur/opmaker van de Op Uw Plaatsen, 10 jaar als trainer op de ZA2 en al weer een behoorlijk poosje als website beheerder. In het dagelijks leven eigenaar van een softwarebedrijf, echtgenoot van Carla en vader van 2 kids, Lisa en Jasper.