Zomerschaatswedstrijd Thialf Simmer Riderij

Zomerschaatsen in Thialf is weer mogelijk van 18 juni t/m 9 juli 2011. Op zaterdag 9 juli 2011 organiseren Thialf en Schaatscircuit.nl gezamenlijk een zomerschaatswedstrijd op het ijs van Thialf Heerenveen. Deze wedstrijd heet ‘Thialf Simmer Riderij’. Als je mee wilt doen, moet je je heel snel aanmelden en meteen betalen, want er hebben zich al heel wat schaatsers opgegeven. Er kunnen maximaal 144 deelnemers meedoen, verdeeld over niet-leden en leden van Schaatscircuit.nl. Je kunt kiezen uit de combinatie 500m/1.000m (€ 22,50) of 500m/1.500m (€ 25,00). Rekeningnummer 1952.05.111 t.n.v. MCLN o.v.v. Thialf Simmer Riderij 2011.

Leden van Schaatscircuit.nl kunnen zich vanaf 1 juni 2011 inschrijven via https://www.schaatscircuit.nl . Niet-leden kunnen zich aanmelden via wedstrijden@schaatscircuit.nl  (naam, wedstrijdnummer, categorie, afstandkeuze) De volgorde wordt bepaald door het moment van betalen van de wedstrijdbijdrage, niet het moment van aanmelden! Leden van Schaatscircuit.nl kunnen via Wedstrijdschema op schaatscircuit.nl bekijken of zij aangemeld, deelnemer of reserve zijn bij deze wedstrijd. Niet-leden van Schaatscircuit.nl kunnen op een lijst op schaatscircuit.nl kijken of zij aangemeld, deelnemer of reserve zijn bij deze wedstrijd.

Over Jaap van der Spek 0 Artikelen
Vanaf 1972 op de ijsbaan te vinden. Eerst als wedstrijdschaatser, daarna 12 jaar als redateur/opmaker van de Op Uw Plaatsen, 10 jaar als trainer op de ZA2 en al weer een behoorlijk poosje als website beheerder. In het dagelijks leven eigenaar van een softwarebedrijf, echtgenoot van Carla en vader van 2 kids, Lisa en Jasper.