Top tijden in Leeuwarden

van Jaap van der Spek in Algemeen Reacties uitgeschakeld voor Top tijden in Leeuwarden

Afgelopen zaterdag 28 januari werd in Leeuwarden gestreden om recordtijden. Doel was geen cup of kampioenschap, maar voor iedereen de mogelijkheid om je beste tijden aan te scherpen. En dat lukte in overvloed. Het prachtige ... lees verder >

Opbrengst Grote Clubactie 2022

De grote clubactie is afgelopen en heeft €487 opgebracht! Iedereen bedankt voor zijn of haar bijdrage!


Volgend Evenement

19:30
De enige echte schaatsslijp cursus van schaatscrack Udo Meijer. Leer tot in de finesse hoe je voorkomt dat je je ronding eruit slijpt, hoe je voelt dat het tijd is om te slijpen en wat ... lees verder >
Onder de Jurytoren

HCA kalender

feb
3
vr
19:30 Schaatsslijpen Clinic met Udo @ Onder de Jurytoren
Schaatsslijpen Clinic met Udo @ Onder de Jurytoren
feb 3 @ 19:30
Schaatsslijpen Clinic met Udo @ Onder de Jurytoren
De enige echte schaatsslijp cursus van schaatscrack Udo Meijer. Leer tot in de finesse hoe je voorkomt dat je je ronding eruit slijpt, hoe je voelt dat het tijd is om te slijpen en wat ... lees verder >
feb
4
za
19:40 HCA Familie avond
HCA Familie avond
feb 4 @ 19:40
HCA Familie avond
Ondertussen is het een klassieker binnen de HCA aan het worden! De familieavond waarbij je met het hele gezin of familiegroep meedoet en waarbij iedereen evenveel mogelijkheden heeft om “de Cup” (zonder oren) te “winnen”. ... lees verder >

Sportity op je mobiel

Download Sportity en bekijk direct de startlijst of de (marathon)uitslagen! Het wachtwoord voor de Jaap Edenbaan is BAAN-AMS.


 

Sponsorkliks

Archieven

Categorieën

Wessel Veelenturf

 

Beste schaatsliefhebbers, afgelopen jaar werd ik benaderd om vertrouwenscontactpersoon te worden voor de HCA. De schaatsvereniging waar ik in het verleden met veel plezier heb geschaatst en waar ik graag nog iets voor terug doe.

 

Ik zal me even kort voorstellen: Ik ben dus Wessel Veelenturf, ik woon in Diemen en werk als rechercheur bij de politie in Amsterdam. Vanaf mij 8ste tot mijn 26ste heb ik fanatiek geschaatst. Vanaf mijn 14e heb ik in diverse selecties mogen schaatsten en uiteindelijk heeft een zware blessure tijdens het zaalvoetballen, mij gedwongen om definitief te stoppen met schaatsen.

 

Als vertrouwenscontactpersoon hoop ik dat jullie mij eigenlijk niet nodig hebben omdat alles binnen de vereniging goed verloopt. Mocht je toch met me willen spreken dan kan dat uiteraard. Geen probleem is mij te gek en ik zal altijd naar jullie luisteren en jullie altijd zo goed mogelijk helpen.

Eva Teijsse

 

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Eva Teijsse (1946) en ben woonachtig in het Oostelijk Havengebied.

 

Ik heb gewerkt als lerares basisonderwijs, auteur van lesmethoden Nederlands en projectleider examenontwikkeling Nederlands voor verschillende onderwijsniveaus. Nu ben ik gepensioneerd, maar ik maak nog steeds opgaven voor de Eindtoets Basisonderwijs van het Cito.

 

Sinds de jaren ’90 schaats ik met veel plezier bij HCA. In het begin heb ik nog wedstrijden gereden, maar de laatste jaren schaats ik vooral voor de gezelligheid en natuurlijk ook, omdat je dan lekker in beweging bent in de buitenlucht. In de loop van de tijd ben ik als vrijwilliger betrokken geraakt bij HCA: ik help bij de 111 ronden en ben eindredacteur van de website.

 

En dan nu vertrouwenscontactpersoon, een functie waarover ik verschillende HCA’ers hoorde zeggen: “Is dat nodig bij HCA?” Ik hoop natuurlijk van niet, maar we weten allemaal dat grensoverschrijdend gedrag overal kan voorkomen, ook waar je het niet verwacht. Daarom ben ik blij dat het bestuur heeft besloten twee vertrouwenscontactpersonen aan te stellen.

 

Als je behoefte hebt aan een vertrouwelijk gesprek, aarzel dan niet en mail me dan, ook als je twijfelt of je deze stap wel zal zetten. Het is fijn als er iemand naar je luistert en samen kunnen we bepalen wat je verder kunt doen.