HCA-pupillen op VPZ-toernooi Groningen

spandoek_HCA_Anna_van_den_Bos

spandoek_HCA_Anna_van_den_BosZes HCA-pupillen die het snelst van de Jaap Edenbaan zijn, hebben een uitnodiging ontvangen om op 29 januari het VPZ-Nederlands Pupillen Toernooi te rijden. Dat is een hele eer, want het gaat hierbij om een officieus NK voor pupillen. Van iedere ijsbaan in Nederland worden van elke categorie (A, B en C pupillen) de snelste jongen en het snelste meisje uitgenodigd. De deelnemerslijst wordt aangevuld met de snelste pupillen van de SARA-lijst.

Voor HCA zijn dit jaar uitgenodigd: Tessa Snoek (C) en Serge Yoro (C), Kristi van Leest (B) en Jochem van Lith (B), Mirte Sandu (A) en Hanno Dahmen (A). Helaas heeft Kristi van Leest op het laatste moment af moeten zeggen vanwege griep. Een hele teleurstelling voor Kristi die dit jaar haar PR op de 500 meter met meer dan 10 seconden aangescherpt heeft. Kristi, hopelijk word je snel weer beter. Anna van den Bos (D pupil) gaat mee als supporter en heeft een spandoek gemaakt om de HCA’ers aan te moedigen. Ook wij wensen alle deelnemers veel succes. Zie ook: https://www.stveemsmond.nl/index.php?go=9

Over Jaap van der Spek 0 Artikelen
Vanaf 1972 op de ijsbaan te vinden. Eerst als wedstrijdschaatser, daarna 12 jaar als redateur/opmaker van de Op Uw Plaatsen, 10 jaar als trainer op de ZA2 en al weer een behoorlijk poosje als website beheerder. In het dagelijks leven eigenaar van een softwarebedrijf, echtgenoot van Carla en vader van 2 kids, Lisa en Jasper.