Ontwikkelingen bij APPM en Team Liga

boris_kusmirak

Zoals elk jaar na afloop van het schaatsseizoen zijn er allerlei ontwikkelingen gaande wat betreft de commerciële schaatsteams.

  boris_kusmirak

Op 24 maart jl. kreeg Boris Kusmirak te horen dat hij weg moest bij APPM. Een dag eerder maakte het commerciële team al bekend afscheid te nemen van trainer Johan de Wit. APPM wil zich meer op het sprinten gaan richten.

 

 

Annette_na_1e_500_meter_WK_afstanden_2011_InzellOp 25 maart werd bekendgemaakt dat trainer Peter Kolder de schaatsploeg Team Liga van Annette Gerritsen en Margot Boer verlaat. Reden: verschillen van inzicht wat betreft het volgende seizoen. Kolder memoreerde het hoogtepunt van afgelopen winter, waarin hij op het WK sprint in Heerenveen Gerritsen zilver zag winnen en Boer brons. Het is nog niet bekend wie de nieuwe trainer wordt. Marianne Timmer, die eind december haar loopbaan beëindigde, blijft sowieso bij het team betrokken. Binnenkort wordt besproken wat haar taken precies zullen zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over Jaap van der Spek 1160 Artikelen
Echte HCA-er, vanaf 1972 op de ijsbaan te vinden. Eerst als wedstrijdschaatser, daarna 12 jaar als redateur/opmaker van de Op Uw Plaatsen, 10 jaar als trainer op de ZA2 en al weer een behoorlijk poosje als website beheerder. In het dagelijks leven eigenaar van een softwarebedrijf, echtgenoot van Carla en vader van 2 kids, Lisa en Jasper.