Wisselende resultaten HCA-junioren bij NK Kortebaan 2017

Op 17 en 19 februari 2017 deden de C-junioren Yael Prenger, Quinty van Wijnbergen en Mats Siemons en A-junior Myrte Sandu mee met het NK-Kortebaan dat in Biddinghuizen werd verreden.

Yael en Mats vielen helaas in de 2e rit in de 1e ronde, waardoor zij de kans op een goede eindklassering verprutsten. Quinty reed 2 x 2 goede ritten. Ze werd in de 1e ronde tiende en in de 2e ronde twaalfde. Myrte reed de 2 x 2 ritten heel constant. Ze werd in beide rondes achtste. De finaleritten gingen tussen de beste vier.

Uitslagen ritten C-junioren Dames

Uitslagen ritten C-junioren Heren

Uitslagen ritten A-junioren / (Neo-) Senioren Dames

Over Jaap van der Spek 0 Artikelen
Vanaf 1972 op de ijsbaan te vinden. Eerst als wedstrijdschaatser, daarna 12 jaar als redateur/opmaker van de Op Uw Plaatsen, 10 jaar als trainer op de ZA2 en al weer een behoorlijk poosje als website beheerder. In het dagelijks leven eigenaar van een softwarebedrijf, echtgenoot van Carla en vader van 2 kids, Lisa en Jasper.