Baanmarathon van start

Woensdag 19 oktober is de baancompetitie Marathon van start gegaan. De uitslagen staan op www.baancommissieamsterdam.nl, Uitslagen.
Jan Hubert (Masters 1) en Ruud Bouwmeester (Masters 2) gingen meteen goed van start met hun eerste plaats.
Henk Veen meldt dat een flink aantal transponders niet werkten of niet bekend waren. Hij roept alle rijders op om de per e-mail toegezonden lijst te controleren. Als je geen mail met de lijst ontvangen hebt, meldt je dan aan voor de e-mail service bij h.veen@upcmail.nl.
Woensdag 26 oktober gaat de jeugdcompetitie van start. De competitie staat open voor jongens en meisjes Pupillen A en B, en Junioren C en eerstejaars Junioren B. Ook Pupillen C zijn welkom, maar dan moeten ze wel mee kunnen komen met de Pupillen A en B.
Als je mee wilt doen met de marathoncompetitie mail dan naar h.veen@upcmail.nl. Vergeet niet je AM wedstrijdnummer, categorie en de club waar je lid van bent, in de email te zetten.

Over Jaap van der Spek 0 Artikelen
Vanaf 1972 op de ijsbaan te vinden. Eerst als wedstrijdschaatser, daarna 12 jaar als redateur/opmaker van de Op Uw Plaatsen, 10 jaar als trainer op de ZA2 en al weer een behoorlijk poosje als website beheerder. In het dagelijks leven eigenaar van een softwarebedrijf, echtgenoot van Carla en vader van 2 kids, Lisa en Jasper.