Finale KPN Marathon Cup 19 januari a.s. Jaap Edenbaan

Graag breng ik onder uw aandacht dat we 19 januari de landelijke finale hebben op de Jaap Edenbaan om de KPN cup en om de Amsterdamsche IJsclub Bokaal. We zijn blij dat de Amsterdamsche IJsclub wederom door haar sponsoring dit evenement mogelijk maakt.

Naast deze marathon sponsort de Amsterdamsche IJsclub een week eerder op zondagmorgen 13 januari eveneens Het AIJC pupillen toernooi voor jongens en meisjes van de categorieën pupillen A en Junioren C1, op uitnodiging; de uitnodiging kan bekeken worden en inschrijven kan via de wedstrijdkalender op https://www.baancommissieamsterdam.nl/kalender href=”wlmailhtml:{C06405EC-C40C-4DE5-B3D0-689BC911F3DF}mid://00000144/!x-usc:https://www.baancommissieamsterdam.nl/kalender“>https://www.baancommissieamsterdam.nl/kalender.

 

 

Over Jaap van der Spek 0 Artikelen
Vanaf 1972 op de ijsbaan te vinden. Eerst als wedstrijdschaatser, daarna 12 jaar als redateur/opmaker van de Op Uw Plaatsen, 10 jaar als trainer op de ZA2 en al weer een behoorlijk poosje als website beheerder. In het dagelijks leven eigenaar van een softwarebedrijf, echtgenoot van Carla en vader van 2 kids, Lisa en Jasper.