Jouke Hoogeveen winnaar Gewestelijk Kampioenschap Marathon

HCA’er Jouke Hoogeveen heeft afgelopen woensdagavond opnieuw een prachtige prestatie neergezet. De rijder van Team De Haan Westerhoff won het kampioenschap van het gewest Noord-Holland-Utrecht. Ook bij de marathonwedstrijden om de KPN-cup gaat het goed. In het tussenklassement na acht wedstrijden staat Jouke op de 10e plaats.

Lees ook het algemene verslag van het Gewestelijk Kampioenschap van Henk Veen. 

Woensdag jl. was De Jaap Edenbaan het decor van de gewestelijke kampioenschappen Dames, Masters en Heren. Onder mooie weersomstandigheden en veel publiek werd er op scherpst van de snede gestreden om het kampioenschap van NH/U.

 

Jammer was dat bij de Heren de wedstrijd geneutraliseerd moest worden door een valpartij van Axel Koopmans. Wij wensen hem snel herstel en hopen dat de eventuele blessures zullen meevallen.

 

 

Over Jaap van der Spek 0 Artikelen
Vanaf 1972 op de ijsbaan te vinden. Eerst als wedstrijdschaatser, daarna 12 jaar als redateur/opmaker van de Op Uw Plaatsen, 10 jaar als trainer op de ZA2 en al weer een behoorlijk poosje als website beheerder. In het dagelijks leven eigenaar van een softwarebedrijf, echtgenoot van Carla en vader van 2 kids, Lisa en Jasper.