Verslag HCA’er Robin Veerman regiowedstrijd Masters 6-banentoernooi

Wedstrijd 8 van de 6-banen op 15 januari jl. was dit keer  in Utrecht. 70 rondjes op prachtig snel ijs. Dat betekend meestal dat het uit loopt op een sprint. Het was Elwin Swinkels (ook HCA) die met nog twee man er vandoor ging. Omdat Elwin ook uit Edam/Volendam komt, wilde ik niet dat het dicht gereden werd. Het was Arno van der Veen (1) die er naar toe sprong.

Die reed zo hard dat hij Elwin verraste, zodat deze niet kon aanklampen. Arno pakte in snelvaart alleen een rondje. Ben gaan afstoppen, zodat Elwin ook een rondje kon pakken, maar die ging “kopje onder”. Werd daarna een sprint om plaats 2. Zat op 3e positie in laatste bocht en had veel snelheid. De rijder voor mij hield de bocht niet en pakte mij vast, waardoor ik niet kon doorversnellen in de bocht. Rechte stuk weer versnellen, maar werd toen nog voorbij gereden door Stan Nelissen (3) en Robert Gaasenbeek (2). Een mooie 5e plaats. In klassement een plaatsje gestegen en sta nu 4e.

Uitslagen 6-banentoernooi Masters 15-1-17 Utrecht

Uitslagen 6-banentoernooi Dames 15-1-17 Utrecht

Uitslagen 6-banentoernooi Heren 15-1-17 Utrecht

 

Over Jaap van der Spek 0 Artikelen
Vanaf 1972 op de ijsbaan te vinden. Eerst als wedstrijdschaatser, daarna 12 jaar als redateur/opmaker van de Op Uw Plaatsen, 10 jaar als trainer op de ZA2 en al weer een behoorlijk poosje als website beheerder. In het dagelijks leven eigenaar van een softwarebedrijf, echtgenoot van Carla en vader van 2 kids, Lisa en Jasper.