Jarige pechvogel Carel Donck breekt elleboog

WINTERLIEFDE_0

OUP-redacteur Carel Donck, schrijver van o.a. de roman Winterliefde, heeft opnieuw een breuk opgelopen, nu op natuurijs. Carel: “Ik schrijf dit op zondag 12 februari met m’n linkerhand, want… Ik reed vrijdag in Waterland, het was erg druk, gezellig, ik deed het rustig aan. Links en rechts vielen velen, maar ik reed voorzichtig en attent, dacht ik. Tot vlak voor Zuiderwoude, daar klapte ik op m’n rechterzij.

Ik had heupbescherming, een helmmuts, maar viel nu keihard op m’n elleboog. Stond moeizaam op, voelde een botje loszitten, werd een beetje duizelig. Dus snel van het ijs, gebeld. Ingrid heeft me gehaald en naar de Eerste Hulp gebracht, waar het een gezellige drukte was van gevallen schaatsers. Het leek wel een reünie. Veel polsen e.d. Ik ben gisteren geopereerd, mocht gisteravond weer naar huis, en zit nu dus met één hand te schrijven. En ik was nog wel jarig, gisteren. Dit verhaal wilde ik jullie niet onthouden. Wil je me afmelden op de dinsdagtraining?”

Over Carel Donk 7 Artikelen
Carel Donck is geboren in 1946 in Appingedam, Groningen. Carel is schrijver, acteur en schaatser. Beroemde televisieseries zijn "Zwarte Sneeuw" (1996),"De Zomer van '45" (1991), boeken van zijn hand "Een vrouw als Eva" en recent "The Afghan". Carel schrijft af en toe prachtige stukken voor de website.