“Anna van den Bos: pitbull bij de pupillen”

Anna van den Bos heeft op het NK Inline-Skaten Baan 2013 in Almere bij de pupillen 1 maar liefst vier gouden medailles en één zilveren medaille gehaald. Op zaterdag 31 mei moest ze er nog even in komen, want ze reed vanwege een breuk met haar arm in het gips. Ze werd 4e op de tijdrit 300m en haalde vervolgens een zilveren medaille op de 3000m. Op zondag 1 juni haalde ze goud op de 500m en de aflossing en op maandag 2 juni weer goud op de 1000m en de puntenkoers. Ze deed het zo goed dat ze op schaatsen.nl een pitbull wordt genoemd in de inleidende tekst bij een superleuke video. 

 

“Twaalf jaar is ze. Anna van den Bos, fel als een pitbull en met resultaat. Vier gouden- en één zilveren medaille won de Oostknollendamse op het KPN NK Baan in Almere bij de pupillen meisjes. De moeite waard om eens nader kennis te maken.” Voor de video klik hier.

Over Jaap van der Spek 0 Artikelen
Vanaf 1972 op de ijsbaan te vinden. Eerst als wedstrijdschaatser, daarna 12 jaar als redateur/opmaker van de Op Uw Plaatsen, 10 jaar als trainer op de ZA2 en al weer een behoorlijk poosje als website beheerder. In het dagelijks leven eigenaar van een softwarebedrijf, echtgenoot van Carla en vader van 2 kids, Lisa en Jasper.