Opfristraining skeeleren door Skating Link

skating link

skating link

Skating link organiseert skeeler opfristrainingen op de ijsbaan van Haarlem. De organisatie schrijft ons daarover: Hiermee geven wij iedereen de kans weer te wennen aan de wielen en veilig en vertrouwd de zomer in te gaan. Onze bedoeling is om dit in september nog een aantal keren te herhalen als voorbereiding van het nieuwe schaatsseizoen. Het in bezit hebben van skeelers, helm en bescherming van knie en polsen spreekt voor zich. Wij hebben geen uitleen van materialen, maar goede contacten met Kennemer Intersport in Haarlem waar tegen redelijke prijzen en een goede service alle materialen kunnen worden aangeschaft. We hebben gekozen voor donderdagochtend en donderdagavond om een mooie skeelerstart te maken op de IJsbaan van Haarlem en wel:

Donderdagavond 19 juli 2 uren van 18.00 uur – 19.00 uur en van 19.00 uur – 20.00 uur

Donderdagavond 26 Juli 2 uren van 18.00 uur – 19.00 uur en van 19.00 uur – 20.00 uur

Het programma zal bestaan uit, goede basishouding, afzet, rijden, remmen en het maken van korte bochten en draaien. We besluiten met heerlijke rondjes rijden op de baan en kunnen hierna afspraken maken voor een vervolgtraining in het bos of langs het strand!

De kosten voor deze opfrisdagen zijn 10 euro p.p. per uur inclusief entree van de ijsbaan. Je mag combineren met de uren naar eigen keuze. Aanmelden kan via marcel@skatinglink.nl  

Over Jaap van der Spek 0 Artikelen
Vanaf 1972 op de ijsbaan te vinden. Eerst als wedstrijdschaatser, daarna 12 jaar als redateur/opmaker van de Op Uw Plaatsen, 10 jaar als trainer op de ZA2 en al weer een behoorlijk poosje als website beheerder. In het dagelijks leven eigenaar van een softwarebedrijf, echtgenoot van Carla en vader van 2 kids, Lisa en Jasper.