Een leuke maar spannende dag

Podium ned pupillentoernooi 2013

Podium ned pupillentoernooi 2013Op 26 januari was het Nederlands pupillen toernooi in Groningen. Het was de tweede keer dat ik daar heen mocht, maar toch vond ik het erg spannend omdat alle snelste kinderen uit Nederland er waren. Eerst moest ik een 500 meter rijden. Het ging wel goed, maar het had iets beter gekund; toch stond ik daarmee 3e.

Voordat we de volgende afstand moesten rijden, moesten we nog 2 uur wachten; daarom gingen we even boven in het restaurant zitten. Was erg gezellig met alle kinderen uit Amsterdam. Voordat de volgende afstand begon was er eerst nog een prijsuitreiking; die is altijd op het middenterrein en heel leuk met alle prijswinnaars. Meteen na de prijsuitreiking was de 700 meter. Die ging heel erg goed bij mij, op die afstand was ik 2e geworden. En overall ook 2e. Het duurde nog heel lang voordat de prijsuitreiking begon. We gingen dus pas laat naar huis. Onderweg hebben we met de familie van Wijnbergen en Ans en Albert in Sneek gegeten. Het was een hele leuke maar ook spannende dag.

 

Op de foto vlnr Anna van den Bos (HCA – Amsterdam), Maud Lugters (Tilburg), Inge Droog (Andijk)

Voor overige foto’s klik hier.

Voor alle uitslagen klik hier.

Over Jaap van der Spek 0 Artikelen
Vanaf 1972 op de ijsbaan te vinden. Eerst als wedstrijdschaatser, daarna 12 jaar als redateur/opmaker van de Op Uw Plaatsen, 10 jaar als trainer op de ZA2 en al weer een behoorlijk poosje als website beheerder. In het dagelijks leven eigenaar van een softwarebedrijf, echtgenoot van Carla en vader van 2 kids, Lisa en Jasper.