HCA-pupillen maken indruk bij Kampioenschap van Amsterdam

Pupillen_Kamp.Adam_2012_Marja_en_Gerrit_van_Leenders

Pupillen_Kamp.Adam_2012_Marja_en_Gerrit_van_LeendersVoor het Kampioenschap van Amsterdam op zaterdag 17 maart jl. waren heel wat HCA-pupillen uitgenodigd. Maar liefst 22 van onze pupillen streden om een mooie plaats en acht van hen kwamen op het erepodium. Met zes 1e plaatsen, inclusief een baanrecord, een 2e en een 3e plaats deed HCA het uitstekend! Dat kwam natuurlijk vooral door de schaatsers zelf, maar ook het mooie weer en, niet in de laatste plaats, de fantastische begeleiding door Marja en Gerrit van Leenders droegen bij aan dit resultaat.

Bij de meisjespupillen D/E haalden Yael Prenger en Quinty van Wijnbergen de 1e en de 2e plaats met mooie PR’s. Linda Haagsma (PR’s), Robin de Smit en Femke de Boer werden respectievelijk 5e, 6e en 7e.

Tom Jonkmans haalde bij de jongenspupillen D/E de 1e plaats met een PR.

Anna van den Bos werd 1e bij de pupillen C. Tirza Sandu en Thirza Matilda (PR) werden 6e en 7e.

Bij de jongenspupillen C werd Sam Steins Bisschop 1e en Sam Sodderland werd 4e.
Bij de meisjespupillen B haalde Willemijn van der Vlugt (PR) de 3e plaats. Kelly van Wijnbergen werd 10e. Valerie van Diepen werd helaas uitgeschakeld door een val.
Serge Yoro werd 1e bij de jongenspupillen B. Sjoerd de Boer werd 7e (PR), Jochem Delvaux 8e (PR) en Jonas Wilmink 9e (PR). Siem Bennis werd met val 11e.
Beeke van Wingaarden was de enige HCA-deelnemer bij de meisjespupillen A. Ze werd 5e, een heel knap resultaat na net terug te zijn gekomen van een blessure.
Jongenspupil A Jochem van Lith werd niet alleen 1e, hij zorgde ook voor een topprestatie door een nieuw baanrecord op de 100m te rijden (11.47). Marten Buijs deed het ook prima met een 4e plaats en twee PR’s.

Alle pupillen van harte gefeliciteerd!

Zie voor andere prachtige foto’s van Miranda Hulst het Foto Album.

Over Jaap van der Spek 0 Artikelen
Vanaf 1972 op de ijsbaan te vinden. Eerst als wedstrijdschaatser, daarna 12 jaar als redateur/opmaker van de Op Uw Plaatsen, 10 jaar als trainer op de ZA2 en al weer een behoorlijk poosje als website beheerder. In het dagelijks leven eigenaar van een softwarebedrijf, echtgenoot van Carla en vader van 2 kids, Lisa en Jasper.