Supergoed, supergezellig en superlekker!

Quinty-Ans-Anna-Emma

Quinty-Ans-Anna-EmmaEindelijk is het dan 26 januari, de dag waar ik naar had uitgekeken. Het was de eerste keer dat ik op het Nederlandse pupillentoernooi mocht rijden. Ik had veel spanning. We hadden eerst met z’n allen ingelopen en daarna ingeschaatst. Daarna begon het toernooi en moesten we wachten tot we de baan op mochten. Elke categorie werd apart omgeroepen om te mogen inrijden. Toen was het tijd om onze schaatsen aan te gaan trekken en te gaan rijden.

 Ik moest de 500 en 300 meter rijden. Eerst reed ik de 500 meter. Het ging supergoed. Ik had een PR van 1 seconde. Ik was 21e geworden. Daarna moest ik heel lang wachten voordat ik de 300 meter moest rijden. Met de 300 meter had ik ook een PR gereden. En was ik 16e geworden. In totaal was ik 21e. Toen was het lang wachten voor dat de prijsuitreiking kwam. Maar tussendoor was het altijd supergezellig. Toen uiteindelijk de prijsuitreiking was geweest gingen we naar huis. Maar eerst waren we nog even langs Van der Valk gegaan samen met onze coach Ans en Albert maar ook met familie Van den Bos. Ik had superlekker gegeten. Het was allemaal heeeel leuk!! En ik hoop dat ik volgend seizoen weer aan het toernooi mag deelnemen.

1e foto vlnr: Quinty, Ans, Anna, Emma

Quinty van WijnbergenQuinty van Wijnbergen

 

 

 

 

 

Over Jaap van der Spek 0 Artikelen
Vanaf 1972 op de ijsbaan te vinden. Eerst als wedstrijdschaatser, daarna 12 jaar als redateur/opmaker van de Op Uw Plaatsen, 10 jaar als trainer op de ZA2 en al weer een behoorlijk poosje als website beheerder. In het dagelijks leven eigenaar van een softwarebedrijf, echtgenoot van Carla en vader van 2 kids, Lisa en Jasper.