Familieavond was weer als vanouds gezellig!

hca familieavond2016 podium

hca familieavond2016 podiumDe HCA-familieavond was weer als vanouds gezellig. Natuurlijk hielp het weer erg mee: het was zomaar droog en bijna windstil. 18 teams van vier personen deden mee. Sommigen streden om het hardst om de overwinning, voor anderen vierde vooral de gezelligheid de boventoon. Het kon allemaal. Na 100m vooruit rijden, 100m achteruitrijden, een ronde tegen de richting in schaatsen, sleetje rijden en estafette ’trokken de kruitdampen op’.

 

De teams Dodeman, Jonkmans en Annebelle bleken uiteindelijk 1, 2 en 3 te zijn geworden. 

Zij mochten als eersten van de rijkelijk gevulde cadeautafel kiezen. Daarna kwamen alle andere teams aan de beurt. Prijzen waren ter beschikking gesteld door onze sponsoren HYRO SPORTS en TOYOTA Ekris. Henk van Niekerk zorgde zoals elk jaar voor de vele foto’s.

 

Over Jaap van der Spek 1165 Artikelen
Echte HCA-er, vanaf 1972 op de ijsbaan te vinden. Eerst als wedstrijdschaatser, daarna 12 jaar als redateur/opmaker van de Op Uw Plaatsen, 10 jaar als trainer op de ZA2 en al weer een behoorlijk poosje als website beheerder. In het dagelijks leven eigenaar van een softwarebedrijf, echtgenoot van Carla en vader van 2 kids, Lisa en Jasper.