Geslaagde HCA-familieavond mooi in beeld gebracht

tineke tonkes met kleindochters

tineke tonkes met kleindochtersZaterdag jl. vond de jaarlijkse HCA-familieavond plaats. De avond was weer zeer geslaagd. Op deze foto van Ans Gerritsen zie je HCA-lid Tineke Tonkes (72) met haar kleindochters Kira (12) en Senna (9) die helemaal uit het hoge noorden waren gekomen. Het vierde lid van dit team was HCA-lid Kaja Oehler (51) die dit keer geen familie bij zich had.

Alle teams reden een 100m, een estafette met een ronde omgekeerd rijden, 100m achteruit, 100m sprint met noodstop en 100m slalom. Vervolgens met z’n vieren een ronde aan een stok en een afvalrace van vier ronden. Daarna de prijsuitreiking met mooie cadeaus in de Skeeve Skaes. De overige foto’s van Ans Gerritsen vind je in het fotoalbum op deze website. Wie schrijft er een uitgebreid verslag?

 

 

 

 

Over Jaap van der Spek 1165 Artikelen
Echte HCA-er, vanaf 1972 op de ijsbaan te vinden. Eerst als wedstrijdschaatser, daarna 12 jaar als redateur/opmaker van de Op Uw Plaatsen, 10 jaar als trainer op de ZA2 en al weer een behoorlijk poosje als website beheerder. In het dagelijks leven eigenaar van een softwarebedrijf, echtgenoot van Carla en vader van 2 kids, Lisa en Jasper.