HCA-Bosloop 2013: ‘een uitdaging om het eerste over de streep te komen.’

Carel Donck gaf mij de eer om een stukje te schrijven over onze jaarlijkse HCA-bosloop, het leukste evenement (uiteraard naast het ijs en min of meer ter afsluiting van het zomerseizoen), waar iedereen aan meedoet. Jong, oud, snel of langzaam, waarbij een ieder kan kijken hoe het is gesteld met zijn conditie om aan een mooi schaatsseizoen te beginnen.

Het is voor mij altijd extra leuk omdat ik altijd met Simon Salomé loop.

We lopen simpelweg ongeveer even snel en het is voor mij dan ook een uitdaging om het eerste over de streep te komen. Daardoor hebben wij beiden dit jaar wel een PR gelopen, dus: Simon, bij deze bedankt.

 

Het was wederom een leuke avond en met, op een hoosbui na, nog mooi weer ook.Dank aan de organisatie en de mensen die ook in diezelfde hoosbui meehielpen, zodat wij konden lopen. Groetjes en tot op het ijs!

Over Jaap van der Spek 0 Artikelen
Vanaf 1972 op de ijsbaan te vinden. Eerst als wedstrijdschaatser, daarna 12 jaar als redateur/opmaker van de Op Uw Plaatsen, 10 jaar als trainer op de ZA2 en al weer een behoorlijk poosje als website beheerder. In het dagelijks leven eigenaar van een softwarebedrijf, echtgenoot van Carla en vader van 2 kids, Lisa en Jasper.