HCA familieavond

Bij de start

Gisteren stonden er 18 Teams van 4 aan de start om te strijden om de eerste plaatst🥇. Er werden 4 spellen gespeeld, 2 op de krabbelbaan en 2 op de grote baan.

Op de krabbelbaan moesten de teams elkaar duwen zowel vooruit als achteruit. En elkaar duwen op de zamboni. Op de grote baan moesten wij op verschillende plekken een teamlid oppikken en dan meenemen aan de stok om zo gezamelijk over de finishlijn te komen. Ondertussen moesten wij ook nog even onder de brug van Barthlehiem door. Het volgende spel was zo snel mogelijk een 100 meter schaatsen.

Wat een geweldige opkomst hadden wij op deze prachtige avond. Na deze avond was er nog een prijsuitreiking en heeft team Ketelaar en Claudia gewonnen. Gefeliciteerd 🥳.

Bedankt voor alle organisatie en vrijwilligers en sponsoren.

Over Jaap van der Spek 0 Artikelen
Vanaf 1972 op de ijsbaan te vinden. Eerst als wedstrijdschaatser, daarna 12 jaar als redateur/opmaker van de Op Uw Plaatsen, 10 jaar als trainer op de ZA2 en al weer een behoorlijk poosje als website beheerder. In het dagelijks leven eigenaar van een softwarebedrijf, echtgenoot van Carla en vader van 2 kids, Lisa en Jasper.