Annette Gerritsen: niet naar Pyeongchang, toch naar Pyeongchang.

Door Albert Gerritsen: Had ze altijd nog het idee om de OS van 2018 te halen, de blessure september 2016 maakte daar een abrupt einde aan. Heel jammer, daar ze weer zo goed op weg was na de ziekte van Pfeiffer en een knieblessure.

Annette reist toch 8 februari af richting Zuid-Korea, samen met de NOS ploeg die alle evenementen daar gaan verslaan. We gaan haar zeker op de televisie zien, maar ook voor de radio zal ze commentaar leveren en analyses verzorgen. Ze doet dat samen met een hele grote ploeg professionals op het gebied van radio en tv, en natuurlijk met een aantal collega’s van het schaatsen, zoals Mark Tuitert, Erben Wennemars en Rintje Ritsma. Ik zal ongetwijfeld nog wel een naam vergeten maar dat merken we wel.

Afgelopen dinsdag was de meeting, een soort aftrap voor de hele crew. We hebben dat op de tv kunnen zien.

Annette, ik wens je, als voorzitter HCA, maar vooral als vader, heel veel succes daar in Pyeonchang, en ook veel gezelligheid samen met alle andere reisgenoten.

Hopelijk komen de sporters met een aantal medailles weer deze kant op.

Over Jaap van der Spek 0 Artikelen
Vanaf 1972 op de ijsbaan te vinden. Eerst als wedstrijdschaatser, daarna 12 jaar als redateur/opmaker van de Op Uw Plaatsen, 10 jaar als trainer op de ZA2 en al weer een behoorlijk poosje als website beheerder. In het dagelijks leven eigenaar van een softwarebedrijf, echtgenoot van Carla en vader van 2 kids, Lisa en Jasper.