Een abonnement recreatieschaatsen … iets voor jou?

Wil je wat rustiger aandoen of vind je om een andere reden dat je niet meer op het wedstrijdtrainingsuur past? Dan is een recreatieabonnement misschien iets voor jou. Je traint dan niet meer voor wedstrijden, maar hebt wel een HCA-trainer. Voordeel van een recreatieabonnement is dat je geen licentiekosten meer hebt en dat de uren soms wat rustiger zijn dan een licentie-uur.

 

Als HCA-lid kun je kiezen uit drie recreatie-uren: Donderdag 1 van 17.00 tot 18.00 uur (ook opengesteld voor publiek), Donderdag 2 (van 18.20 tot 19.20 uur) en Donderdag 3 (van 19.20 tot 19.40 uur).

In de vakanties worden de recreatie-uren opengesteld voor publiek, maar de HCA-trainingen gaan dan gewoon door. Je kunt tijdens de vakanties met je recreatieabonnement op alle publieksuren rijden. 

 

 

 

 

Over Jaap van der Spek 1162 Artikelen
Echte HCA-er, vanaf 1972 op de ijsbaan te vinden. Eerst als wedstrijdschaatser, daarna 12 jaar als redateur/opmaker van de Op Uw Plaatsen, 10 jaar als trainer op de ZA2 en al weer een behoorlijk poosje als website beheerder. In het dagelijks leven eigenaar van een softwarebedrijf, echtgenoot van Carla en vader van 2 kids, Lisa en Jasper.