Ook een HCA schaatstas bestellen?

Ook een duurzame schaatstas bestellen met HCA logo en je eigen naam? Dankzij een speciale deal kunnen we de tassen met €10 korting krijgen en is de opdruk gratis! (De prijs is dan dus die van de website van Smartbag minus €10, het gaat om de modellen ICE en ICE+). Klik op de linkjes om meer informatie over de tas te krijgen.

De tas heeft ruimte voor de schaatsen die in aparte pockets zitten, meer dan voldoende ruimte voor je kleding en niet onbelangrijk, je helm. Je kunt de tas gewoon als tas dragen, maar ook als rugzak. Hij is speciaal ontwikkeld voor het schaatsen en diverse profteams gebruiken hem al. De tas is in 2 maten te verkrijgen, 1 van 40 liter inhoud en 1 van 50 liter inhoud. Je kunt zelf kiezen welke tas je wilt.

Over Jaap van der Spek 0 Artikelen
Vanaf 1972 op de ijsbaan te vinden. Eerst als wedstrijdschaatser, daarna 12 jaar als redateur/opmaker van de Op Uw Plaatsen, 10 jaar als trainer op de ZA2 en al weer een behoorlijk poosje als website beheerder. In het dagelijks leven eigenaar van een softwarebedrijf, echtgenoot van Carla en vader van 2 kids, Lisa en Jasper.