Gratis naar Schaatsfilm ALS HET KAN DAN MOET HET

schaatsfilm_Als_het_kan
schaatsfilm_Als_het_kanSommigen hebben de schaatsfilm ALS HET KAN DAN MOET HET al op TV gezien, anderen hebben het fotoboek met DVD gekocht. Toch is het zien van deze film in de bioscoop volgens de regisseur Leendert Pot een belevenis. Hij schrijft ons: “Vooral het geluid is dan heel bijzonder. Omdat de film draait op het Nederlands Film Festival in Utrecht is deze unieke mogelijkheid er.

De film draait op: Ma 26 & Di 27 september om 14 uur in het Louis Hartlooper Complex zaal 3, Tolsteegbrug Utrecht. Kaartjes zijn te krijgen bij www.filmfestival.nl
Maar er is nog een speciale voorstelling (don 22 sept 20 uur) die u gratis kan bijwonen, daarvoor moet u zich bij mij aanmelden; film@leendertpot.nl  De zaal is klein, dus wees er snel bij.

Mocht u het fotoboek met DVD willen kopen kan dat o.a. ook bij mij. Het kost €17,50, de verzendkosten zijn €2,50. (een engels ondertitelde kopie kost nog €2,50 extra)”
Over Jaap van der Spek 0 Artikelen
Vanaf 1972 op de ijsbaan te vinden. Eerst als wedstrijdschaatser, daarna 12 jaar als redateur/opmaker van de Op Uw Plaatsen, 10 jaar als trainer op de ZA2 en al weer een behoorlijk poosje als website beheerder. In het dagelijks leven eigenaar van een softwarebedrijf, echtgenoot van Carla en vader van 2 kids, Lisa en Jasper.