Vergeet je club niet bij je internetbestelling en download de app van Sponsorkliks

 

Nooit meer SponsorKliks vergeten!

Beste SponsorKliks gebruiker, Met trots presenteren wij onze app ‘SponsorKliks’. De app is gratis verkrijgbaar voor Android– en Apple iOS-apparaten. Na installatie van de app hoef je maar één keer je sponsordoel te selecteren. De app toont altijd de actuele stand van de inkomsten en je kan direct winkelen of de prijs van een product vergelijken zodat je niet teveel betaalt. Ook houden we je op de hoogte van transacties van jouw sponsordoel en ontvang je af en toe aanbiedingen. Mocht je die niet willen ontvangen dan kan je dat in de app instellingen uitzetten.

LET OP: volg altijd de link vanuit SponsorKliks, deze gaat altijd naar een website en nooit naar een app van een winkel. Door via de app van een winkel te bestellen vervalt namelijk de commissie.

Klik op een logo hieronder om de app te installeren:

  

 

Er kunnen voorwaarden gelden aan de getoonde aanbiedingen, lees daarom altijd de voorwaarden van de diverse aanbieders. Daarnaast is SponsorKliks niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor eventuele fouten of weglatingen in de inhoud van deze email en/of op de website.

Facebook, Twitter, Instagram
Afmelden

Over Jaap van der Spek 1171 Artikelen
Echte HCA-er, vanaf 1972 op de ijsbaan te vinden. Eerst als wedstrijdschaatser, daarna 12 jaar als redateur/opmaker van de Op Uw Plaatsen, 10 jaar als trainer op de ZA2 en al weer een behoorlijk poosje als website beheerder. In het dagelijks leven eigenaar van een softwarebedrijf, echtgenoot van Carla en vader van 2 kids, Lisa en Jasper.