Theo de Wals Trofee voor HCA-pupillen

INTERCLUB_ENSCHEDE_pupillen_HCA2_22-1-11

 

INTERCLUB_ENSCHEDE_pupillen_HCA2_22-1-11Onze pupillen hebben op 22 januari in Enschede de Theo de Wals Trofee behaald. Zij wonnen het klassement vóór Solid Aqua en AIJC. Er deden maar liefst 11 schaatsclubs mee. Het was schitterend ijs en dat resulteerde niet alleen in prachtige plaatsen, maar ook in een heleboel persoonlijk records op de 500 en 300 meter.

INTERCLUB_ENSCHEDE_pupillen_HCA_22-1-11Bij de pupillen D haalden Tirza Sanu (7e) en Sam Steins Bisschop (2e) op beide afstanden persoonlijke records. Dat gold ook voor de C-pupillen Anna van en Bos (2e) en Serge Yoro (2e) en de B-pupillen Kristie van Leest (2e) en Jochem van Lith (1e). De beide A-pupillen Myrte Sandu en Jelle de Boer werden tweede in hun categorie. Jelle de Boer verbeterde daarbij ook zijn persoonlijke records. 

Over Jaap van der Spek 0 Artikelen
Vanaf 1972 op de ijsbaan te vinden. Eerst als wedstrijdschaatser, daarna 12 jaar als redateur/opmaker van de Op Uw Plaatsen, 10 jaar als trainer op de ZA2 en al weer een behoorlijk poosje als website beheerder. In het dagelijks leven eigenaar van een softwarebedrijf, echtgenoot van Carla en vader van 2 kids, Lisa en Jasper.