HCA-jeugd doet het goed in spannende baanmarathons

De marathoncompetitie voor de jeugd op de Jaap Edenbaan nadert het einde. Er zijn nog maar twee marathons te gaan. De HCA-pupillen en C-junioren doen het uitstekend. Voor sommige van hen is het heel spannend.

 

Het tussenklassement van de meisjespupillen wordt op dit moment aangevoerd door Anna van den Bos (B) met 70 punten; dat is slecht 1 punt verschil met Emma Kant van HGI, dus heel spannend! Valerie van Diepen (A) staat 9e met 19 punten, Maud Rijnbeek (D) 12e met 9 punten en Tirza Sandu (B) 14e met 3 punten.

Bij de jongenspupillen staat Serge Yoro (A) op een mooie 3e plaats met 58 punten , Sjoerd de Boer (A) staat 6e met 43 punten, en de C-pupillen Tom Jonkmans en Diemer van der Vlugt  staan 8e en 17e met respectievelijk 17 en 3 punten.

Bij de meisjes junioren C staat Beeke van Wingaarden op een mooie 3e plaats met 41 punten. Knap hoe Beeke na haar blessure teruggekomen is!

In het tussenklassemnet van de jongens junioren C staat Jelle de Boer fier bovenaan met 70 punten; dat is 10 punten verschil met nummer 2 Max Kant van HGI.

Succes allemaal bij de laatste twee marathons!

 

Over Jaap van der Spek 0 Artikelen
Vanaf 1972 op de ijsbaan te vinden. Eerst als wedstrijdschaatser, daarna 12 jaar als redateur/opmaker van de Op Uw Plaatsen, 10 jaar als trainer op de ZA2 en al weer een behoorlijk poosje als website beheerder. In het dagelijks leven eigenaar van een softwarebedrijf, echtgenoot van Carla en vader van 2 kids, Lisa en Jasper.