Spookrijders en vorming Masters 4

Henk Veen meldt dat bij de Masters 1 iemand met een tweede transponder HP-94530 rijdt. Bij de Masters 3 zijn twee onbekende transponders getraceerd, nl. SN-27826 en NG-57003. Van wie zijn deze drie nummers?
De oproepen van Henk Veen om vooral toch mee te doen aan de baanmarathon hebben effect gehad, maar zodanig dat er een probleem is ontstaan. Het aantal deelnemers bij de Masters 3 is zo groot – 120 man -, dat die niet meer in één keer kunnen starten, en daarbij is het niveauverschil te groot.
Om de omvang en het niveauverschil van de Masters 3 te verkleinen is het idee ontstaan om een nieuwe groep Masters 4 te maken.

Masters 4 is bedoeld voor rijders die al vroeg stadium moeten lossen uit de Masters 3 en voor wie 20 ronden net mooi is. Zij rijden 20 ronden tegelijk met de Dames 3. De opzet is dat de dames aan de binnenkant rijden en de Masters 4 aan de buitenkant. De banen zullen worden gescheiden en ook zullen twee rondeborden worden ingezet.
Er is voor maximaal 40 rijders plaats in de Masters 4. Als je belangstelling hebt stuur dan deze week nog een mail naar Henk Veen.
Wees eerlijk: als je bij de Masters 3 tussen ronde 25 en ronde 30 moet lossen ben je te goed voor de Masters 4. De punten komen dan wel erg gemakkelijk naar je toe.

Over Jaap van der Spek 0 Artikelen
Vanaf 1972 op de ijsbaan te vinden. Eerst als wedstrijdschaatser, daarna 12 jaar als redateur/opmaker van de Op Uw Plaatsen, 10 jaar als trainer op de ZA2 en al weer een behoorlijk poosje als website beheerder. In het dagelijks leven eigenaar van een softwarebedrijf, echtgenoot van Carla en vader van 2 kids, Lisa en Jasper.