Nederlands Kampioenschap Skateathlon Wilnis 1 september a.s.

Beste Sporters, Zondag 1 september is het zover. De tweede editie van de SkateAthlon (hardlopen, wielrennen, skeeleren) komt er aan. Vorig jaar een prachtig succes voor de junioren van gewest Zuid-Holland, Noah Boogaard bij de beloften, en Mariska Huisman en Erik-Jan Spijkerman, winnares en winnaar bij de senioren. Op een aangepaste kortere parcours (4,5 km.) vindt dit jaar het Nederlands Kampioenschap Skateathlon plaats in Wilnis. Titels te verdienen dus met directe radioverslagen, televisiebeelden en commentaren.

Start is om 10.00 uur voor het Rabobank Nederlands kampioenschap Jeugdskateathlon, waarna het programma tot 15.30 wordt voortgezet. Voor verdere gegevens, het totale programma en de afstanden per categorie, kun je kijken op www.skateathlon.nl Op deze site kun je jezelf ook inschrijven voor dit prachtige evenement. Het is een open inschrijving maar i.v.m. vergunningen wel met een maximum aantal deelnemers, dus wees er snel bij!

 

Namens de organisatie met sportieve groet,

Kevin Regelink

SKATINGLINK, gezond en verantwoord sporten

Molmlaan 11

3648XK WILNIS

T +31 (0)6 303 908 86

E kevinregelink@skatinglink.nl

www.skatinglink.nl

Over Jaap van der Spek 0 Artikelen
Vanaf 1972 op de ijsbaan te vinden. Eerst als wedstrijdschaatser, daarna 12 jaar als redateur/opmaker van de Op Uw Plaatsen, 10 jaar als trainer op de ZA2 en al weer een behoorlijk poosje als website beheerder. In het dagelijks leven eigenaar van een softwarebedrijf, echtgenoot van Carla en vader van 2 kids, Lisa en Jasper.