Oproep Inzellgangers herfst 2011

IJsstadionInzell

IJsstadionInzellDe KNSB verwacht een grote toestroom van Inzellgangers in de tweede helft van oktober 2011. Om een indruk te krijgen hoe druk het zal worden in de twee herfstvakantieweken doet de KNSB een oproep. Gewestelijke ploegen, verenigingen, andere groepen en individuele schaatsers worden gevraagd door te geven of zij voornemens zijn om naar Inzell te gaan in de herfstvakantie.

In overleg met de ijsbaan in Inzell kan men dan zoeken naar een zo goed mogelijke planning van de trainingsuren. Dus wie naar Inzell gaat met de herfstvakantie graag doorgeven aan  j.vanherk@knsb.nl Graag uiterlijk half juli.

Zie ook: https://www.knsb.nl/bond/nieuws/2011/oproep-inzellgangers-komende-herfst/?utm_source=KNSB%2BNieuwsbrief&utm_medium=email&utm_campaign=KNSB 

Over Jaap van der Spek 1165 Artikelen
Echte HCA-er, vanaf 1972 op de ijsbaan te vinden. Eerst als wedstrijdschaatser, daarna 12 jaar als redateur/opmaker van de Op Uw Plaatsen, 10 jaar als trainer op de ZA2 en al weer een behoorlijk poosje als website beheerder. In het dagelijks leven eigenaar van een softwarebedrijf, echtgenoot van Carla en vader van 2 kids, Lisa en Jasper.