Skeelertraining voor Jong en Oud – update

Beste schaatsers, Het schaatsseizoen zit er weer op, Wij van HCA hebben vorig jaar een skeelergroep opgezet en dit zouden we dit jaar graag wat willen uitbreiden. Met een groep met wat meer deelnemers, waar zowel jongeren als ouderen aan kunnen deelnemen / vanaf het jeugdschaatsen tot en met veteranen. We gaan trainen op de mooie skeelerbaan van IJSCLUB Baambrugge in Baambrugge. Deze is dan alleen voor de HCA geopend. We hebben 2 trainers bereid gevonden deze training- / conditieverbetering te gaan geven. De training zal gaan plaats vinden op DINSDAG. De baan is open om 18.30 uur. De training zal starten tussen 18.45 en 19.00 uur en de baan is tot onze beschikking tot 20.00 uur. 

De 1e les zal op 28 April gaan plaatsvinden en loopt door tot eind september. Lijkt dit je leuk en zou je hier aan mee willen doen, geef je dan op. Wil je eerst een keer komen kijken of meedoen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Je kunt gewoon met je inline skates komen skeeleren, een helm en pols, knie bescherming is verplicht.

De kosten voor deelname aan deze training bedraagt voor de JEUGDSCHAATSERS € 15.00 per seizoen ( die schaatsen op zaterdag tussen 17.00 uur en 18.00 uur.). Voor HCA leden is het skeeleren GRATIS.

Voor opgaaf en informatie,
Willem Heikoop ( bestuur )
hcaskeeleren@ziggo.nl

Auto via Abcoude (afslag A2 Abcoude)

A2 afslag Abcoude richting Abcoude, in het dorp direct over de brug rechts richting Baambrugge, circa 4 kilometer over de Rijksstraatweg (weg met vele verkeersdrempels). In Baambrugge na het passeren van café “de Punt” de 1e weg links (Doorloper). Aan het einde is links de landijsbaan/skeelerbaan en het clubhuis van de ijsclub.

Voor navigatie; Rijksstraatweg 53
1396 JD Baambrugge.

Adres IJsbaan 6 1396 LD Baambrugge.

Over Jaap van der Spek 0 Artikelen
Vanaf 1972 op de ijsbaan te vinden. Eerst als wedstrijdschaatser, daarna 12 jaar als redateur/opmaker van de Op Uw Plaatsen, 10 jaar als trainer op de ZA2 en al weer een behoorlijk poosje als website beheerder. In het dagelijks leven eigenaar van een softwarebedrijf, echtgenoot van Carla en vader van 2 kids, Lisa en Jasper.