Uitbreiding HCA-skeelergroep gezocht! Update aanvangstijd.

Het schaatsseizoen zit er weer op. Wij van HCA hebben vorig jaar een skeelergroep opgezet en die groep zouden we dit jaar graag wat uit willen breiden. Met een groep met wat meer deelnemers waar zowel jongeren als ouderen aan kunnen deelnemen / vanaf het jeugdschaatsen tot veteranen. 

We gaan trainen op de mooie skeelerbaan van IJSCLUB Baambrugge in Baambrugge. Deze is dan alleen voor de HCA geopend. We hebben 2 trainers bereid gevonden deze training / conditieverbetering te gaan geven, de training zal gaan plaats vinden op DINSDAG. De baan is open om 18.30 uur. De training zal starten tussen 18.45 en 19 uur en de baan is tot onze beschikking tot 20.00 uur.

De 1e les zal op 28 april gaan plaatsvinden en loopt door tot eind september. Lijkt dit je leuk en zou je hier aan mee willen doen, geef je dan op. Wil je eerst een keer komen kijken of mee doen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Je kunt gewoon met je inline skates komen skeeleren. Een helm en pols- en kniebescherming is verplicht.

De kosten voor deelname aan deze training bedraagt € 60.00 per seizoen.

Voor opgaaf en informatie,
Willem Heikoop ( bestuur )
hcaskeeleren@ziggo.nl

Auto via Abcoude (afslag A2 Abcoude)

A2 afslag Abcoude richting Abcoude, in het dorp direct over de brug rechts richting Baambrugge circa 4 kilometer over de Rijksstraatweg (weg met vele verkeersdrempels). In Baambrugge na het passeren van café “de Punt” de 1e weg links (Doorloper). Aan het einde is links de landijsbaan/skeelerbaan en het clubhuis van de ijsclub.
Voor navigatie; Rijksstraatweg 53 1396 JD Baambrugge.
Adres IJsbaan 6 1396 LD Baambrugge.

Over Jaap van der Spek 0 Artikelen
Vanaf 1972 op de ijsbaan te vinden. Eerst als wedstrijdschaatser, daarna 12 jaar als redateur/opmaker van de Op Uw Plaatsen, 10 jaar als trainer op de ZA2 en al weer een behoorlijk poosje als website beheerder. In het dagelijks leven eigenaar van een softwarebedrijf, echtgenoot van Carla en vader van 2 kids, Lisa en Jasper.