HCA-dames in actie op NK Masters Afstanden en Allround

nk master deventer13 astrid janssen

nk master deventer13 astrid janssenOp ijsbaan de Scheg in Deventer vonden zaterdag en zondag de Nederlandse kampioenschappen Afstanden en Allround plaats. Onder de deelnemers weer veel HCA’ers. Bij de dames deden Astrid Janssen (D50) en Joke Wittenberg (D60) mee. Astrid reed een heel goed toernooi. Ze behaalde 3 bronzen afstandsmedailles op de 500, 1500 en 1000 meter en werd in het allround toernooi ook 3e. Een knappe prestatie, aangezien zij in een sterke categorie rijdt.

Joke was de enige in haar categorie (D60)en deed daarom mee met de dames 55. Ze reed een goede 500 meter en werd daarmee 3e. De andere afstanden gingen wat minder en ze werd uiteindelijk 4e in het klassement.

 

Joke tijdens het uitfietsen voor een mooie wandversiering op het Deventer-complex

Joke W aant uitfietsen bij NK masters Deventer13

Over Jaap van der Spek 0 Artikelen
Vanaf 1972 op de ijsbaan te vinden. Eerst als wedstrijdschaatser, daarna 12 jaar als redateur/opmaker van de Op Uw Plaatsen, 10 jaar als trainer op de ZA2 en al weer een behoorlijk poosje als website beheerder. In het dagelijks leven eigenaar van een softwarebedrijf, echtgenoot van Carla en vader van 2 kids, Lisa en Jasper.