HCA’ers laten zich zien bij de gewestelijke kampioenschappen voor pupillen en junioren

Anna van deb Bos podium gwk nhu jun c 2015

Anna van deb Bos podium gwk nhu jun c 2015Op verschillende banen in het gewest werden 12 december jl. de Gewestelijke Kampioenschappen junioren C, B en A gehouden.  In Hoorn vertegenwoordigde Anna van den Bos HCA bij de junioren C. In Alkmaar waren Willemijn van der Vlugt, Jochem van Lith, Serge Yoro en Sjoerd de Boer van de partij bij de junioren B. Myrte Sandu, Hanno Dahmen en Jelle de Boer deden in Haarlem mee bij de junioren A. 

Junior C Anna van den Bos werd keurig 3e achter Robin Groot en Emma Kant. Klik hier voor de uitslagen.

de junioren B Willemijn van der Vlugt en Jochem van Lith eindigden beide als 20e, Serge Yoro als 25e en Sjoerd de Boer als 35e. Klik hier voor de uitslagen.

In het eindklassement bij de junioren A behaalde Myrte Sandu de 6e plaats, Hanno Dahmen werd 7e en Sjoerd de Boer 14e. Klik hier voor de uitslagen.

Over Jaap van der Spek 0 Artikelen
Vanaf 1972 op de ijsbaan te vinden. Eerst als wedstrijdschaatser, daarna 12 jaar als redateur/opmaker van de Op Uw Plaatsen, 10 jaar als trainer op de ZA2 en al weer een behoorlijk poosje als website beheerder. In het dagelijks leven eigenaar van een softwarebedrijf, echtgenoot van Carla en vader van 2 kids, Lisa en Jasper.