HCA-pupillen succesvol bij Kampioenschap van Amsterdam 2013

Femke de Boer - Yael Prenger - Hille Steenhuis

Femke de Boer - Yael Prenger - Hille SteenhuisDe pupillen van HCA waren heel succesvol bij het Kampioenschap Langebaan van Amsterdam 2013. Ze haalden maar liefst tien podiumplaatsen. Bij de meisjes DEF stond het hele podium vol HCA-rijdsters. Yael Prenger, Femke de Boer en Hille Steenhuis werden respectievelijk 1e, 2e en 3e.

Bij de meisjes C waren de 1e twee plaatsen voor HCA: Quinty van Wijnbergen werd 1e en Robin de Smit 2e. Tom Jonkmans werd 3e bij de jongens C. Anna van den Bos sloot haar prachtige seizoen af met een 1e plaats bij de meisjes B en een baanrecord. Bij de meisjes A werden Willemijn van der Vlugt en Valerie van Diepen respectievelijk 2e en 3e. Ook Serge Yoro had een mooie afsluiting van zijn seizoen. Bij de jongens A bereikte hij de 1e plaats. Allemaal gefeliciteerd!

 

Over Jaap van der Spek 1173 Artikelen
Echte HCA-er, vanaf 1972 op de ijsbaan te vinden. Eerst als wedstrijdschaatser, daarna 12 jaar als redateur/opmaker van de Op Uw Plaatsen, 10 jaar als trainer op de ZA2 en al weer een behoorlijk poosje als website beheerder. In het dagelijks leven eigenaar van een softwarebedrijf, echtgenoot van Carla en vader van 2 kids, Lisa en Jasper.