Zes podiumplaatsen Kampioenschap Amsterdam junioren t/m masters

Jelle de Boer - Hanno Dahmen - Wouter vd Harst

Jelle de Boer - Hanno Dahmen - Wouter vd HarstBij het Kampioenschap Langebaan van Amsterdam 2013 voor Junioren t/m Masters zaterdagavond jl. haalden HCA-rijders maar liefst zes podiumplekken. Bij de Junioren C meisjes werd Myrte Sandu 1e, bij de jongens bezetten Hanno Dahmen en Jelle de Boer de 1e en 2e plaats. Hanno reed twee prachtige baanrecords.

Ruud Bouwmeester nam bij de Masters heren 40-50 de 3e plek in beslag. Sietse van der Werff deed hetzelfde bij de Masters heren 50+. Astrid Janssen sloot haar succesvolle seizoen mooi af met een 1e plaats bij de Masters dames 50+.

Vermeldenswaard zijn verder nog de 4e plaatsen van Job Bohnen bij de Senioren heren met twee PR’s, van Dennis Wolthuis bij de Masters heren 40-50 en van André van Zaane bij de Masters heren 50+.

Op de foto vlnr Jelle de Boer, Hanno Dahmen, Wouter van der Harst.

Overige foto’s zie bij Fotoalbums.

Over Jaap van der Spek 0 Artikelen
Vanaf 1972 op de ijsbaan te vinden. Eerst als wedstrijdschaatser, daarna 12 jaar als redateur/opmaker van de Op Uw Plaatsen, 10 jaar als trainer op de ZA2 en al weer een behoorlijk poosje als website beheerder. In het dagelijks leven eigenaar van een softwarebedrijf, echtgenoot van Carla en vader van 2 kids, Lisa en Jasper.