Junior C Yael Prenger zesde bij Europa-cupfinale Shorttrack in Ventspils

Door Miranda Hulst, moeder van Yael Prenger: We zijn weer terug in Nederland na een fantastische Europacup-finale van Yael in Ventspils (Letland). Ze heeft het als C-junior super gedaan tussen al die Europese toppers: zesde plek. Een B-finale op de 1500, een A-finale op de 500 en C-finale op de 1000m. Ze had zich geplaatst voor de A-finale na een fantastische strijd tegen twee zeer goed samenwerkende Hongaarsen, maar kreeg helaas een penalty. Zo ga je dan van een A-finale met kans op een medaille naar een C-finale die ze afgetekend won. Soms vind ik dat shorttrack helemaal niets?.

Zonder gekheid ze heeft genoten en heeft het fantastisch gedaan. Veel geleerd en genoten. Een zeer mooie afsluiter van een bijzonder schaatsseizoen.

Uitslagen.

   

Over Jaap van der Spek 0 Artikelen
Vanaf 1972 op de ijsbaan te vinden. Eerst als wedstrijdschaatser, daarna 12 jaar als redateur/opmaker van de Op Uw Plaatsen, 10 jaar als trainer op de ZA2 en al weer een behoorlijk poosje als website beheerder. In het dagelijks leven eigenaar van een softwarebedrijf, echtgenoot van Carla en vader van 2 kids, Lisa en Jasper.