Wedstrijden voor Masters

Masters die graag officiële langebaanwedstijden willen rijden op topbanen in Nederland en het buitenland kunnen lid worden van HET SCHAATSCIRCUIT via www.schaatscircuit.nl  .

 

HET SCHAATSCIRCUIT is een initiatief van Masters Circuit Langebaanschaatsen Nederland (MCLN), een bij de KNSB aangesloten vereniging. MCLN heeft als voornaamste doelstelling om oudere wedstrijdschaatsers (m/v) in de gelegenheid te stellen om meerdere malen per jaar (zo’n 10 tot 15 maal) op Nederlandse topbanen (o.a. Heerenveen, Enschede en Hoorn) officiële wedstrijden te rijden over de reguliere langebaan afstanden zoals de 500m, 1.000m, 1.500m en 3.000m. Incidenteel worden er ook op de kortere afstanden zoals 100m en 300m en de langere afstanden zoals 5.000m en 10.000m wedstrijden georganiseerd. Ook bestaat de mogelijkheid om via HET SCHAATSCIRCUIT deel te nemen aan de wedstrijden van de International Masters’ Speedskating  Committee. Zie ook: https://www.imssc.org/  

 

Over Jaap van der Spek 0 Artikelen
Vanaf 1972 op de ijsbaan te vinden. Eerst als wedstrijdschaatser, daarna 12 jaar als redateur/opmaker van de Op Uw Plaatsen, 10 jaar als trainer op de ZA2 en al weer een behoorlijk poosje als website beheerder. In het dagelijks leven eigenaar van een softwarebedrijf, echtgenoot van Carla en vader van 2 kids, Lisa en Jasper.